Geniet de eerste 6 maanden van Viaplay voor €9,99 per maand!

Kijk de eerste 6 maanden Viaplay voor slechts € 9,99 per maand

Goed nieuws voor alle fans van de Formula 1®, Premier League, Darts of een van de andere sporten die Viaplay uitzendt: alle wedstrijden zijn live te volgen via Solcon. Daarnaast kijk je naar content als Viaplay Films en Series. Als u Viaplay bestelt bij Solcon kunt u de eerste 6 maanden onbeperkt sport en series kijken voor slechts € 9,99 per maand. Wacht niet met bestellen zo weet u zeker dat u de start van de race niet mist!

Voordelen van Viaplay bij Solcon

De eerste 6 maanden betaalt u € 9,99 i.p.v. € 15,99 per maand

 Al uw zenders overzichtelijk in één omgeving

 Gemakkelijk toe te voegen aan uw huidige abonnement

Solcon als vast aanspreekpunt 

In enkele stappen aangevraagd 

Maandelijks opzegbaar 

Bent u al klant bij Viaplay?

Wilt u een Viaplay abonnement via Solcon, maar heeft u al een Viaplay abonnement? hier staat wat u kunt doen

Heeft u een abonnement via Viaplay.nl?

Geen zorgen! U kunt uw account blijven houden en deze koppelen aan uw Solcon abonnement. Bestel daarom Viaplay bij Solcon, want ook dan profiteert u van de 6 maanden korting. Vul het formulier onder de pagina in en u wordt binnen 48 uur geactiveerd. Na activatie krijgt u een mail met verdere uitleg.

Heeft u nog geen Viaplay abonnement?

Dan kunt u er voor kiezen om Viaplay toe te voegen aan uw huidige zenderpakket. Onder aan deze pagina staat het inschrijfformulier.

 

Inschrijven voor Viaplay

Schrijf u nu alvast in en u wordt zo snel mogelijk geactiveerd.

Heeft u verder nog vragen?

 • Wat is Viaplay?

  Viaplay is dé videostreamingdienst in Nederland voor sportwedstrijden en internationaal bekroonde series en films. Viaplay staat vooral bekend als sportzender: Formule 1®, Duits voetbal (Bundesliga), Engels voetbal (Premier League), darts en MMA (Mixed Martial Arts). Geniet van meer entertainment met het hele gezin. Stream en bekijk Viaplay Films, Viaplay Series, Hollywood films en series en kinderprogramma’s.

 • Hoe activeer ik Viaplay?

  Vraag eerst een Viaplay abonnement bij Solcon aan. Daarna kunt u uw abonnement activeren. Dat doet u via de unieke link in de e-mail die wij u sturen. Maak daarna alleen nog even een Viaplay- account aan en download de app. Kijkt u ook tv bij Solcon? Dan is ook de Viaplay tv-zender actief.

 • Ik ben mijn Viaplay inloggegevens vergeten, wat nu?

  Geen nood! U vindt alles over uw Viaplay-account (waarmee u inlogt of via de Viaplay-app) op de website van Viaplay. Hier stelt u eenvoudig opnieuw uw wachtwoord in.  

 • Formule 1® kijken tijdens de raceweekenden, hoe doe ik dat?

  Viaplay kijkt en streamt u waar en wanneer u maar wilt.

  – Via de Viaplay-app op uw smartphone, tablet en laptop. 

  – Op uw televisie. Heeft u naast Viaplay ook een tv-abonnement bij Solcon? Dan kijkt u via kanaal 225 naar de races. In de race weekenden (zaterdag en zondag) van de Formule 1® worden kwalificaties, wedstrijden en studio programmering live uitgezonden op dit kanaal. 

 • Kan ik Viaplay op meerdere apparaten tegelijk kijken?

  Met een Viaplay-abonnement kunt u met de app 2 verschillende streams tegelijk bekijken op hetzelfde account. U kunt dus bijvoorbeeld Formule 1® kijken, terwijl iemand anders een film of serie kijkt. Hoeveel apparaten kan ik koppelen? U kunt maximaal 5 apparaten koppelen aan één Viaplay account.

 • Ik wil Viaplay opzeggen bij Solcon, hoe doe ik dat?

  Wij vinden het natuurlijk jammer dat u opzegt. U regelt dit via het Serviceweb van Solcon. Goed om te weten: uw abonnement loopt – na beëindiging – nog door tot het einde van de lopende factuurperiode.

 • Kan ik mijn Viaplay-abonnement pauzeren?

  U kunt uw abonnement wel tijdelijk opzeggen en u vervolgens opnieuw aanmelden. Tijdelijk pauzeren is niet mogelijk.

 • Wat moet ik doen al ik een jaarabonnement heb bij Viaplay.nl?

  Wanneer u een jaarcontract heeft bij Viaplay dient u deze zelf op te zeggen via de Viaplay website. Uw abonnement stopt een jaar na de aanschafdatum bij Viaplay.nl.
  Bij Solcon start uw Viaplay abonnement zodra u uw activatiemail ontvangt. Bij nieuwe abonnementen is dit pas na oplevering van uw Solcon diensten.

 • Hoe bestel ik Viaplay?

  Bent u al klant bij Solcon? Dan bestelt u Viaplay heel eenvoudig via het formulier op deze pagina. Bent u nog geen klant van Solcon? Bij het afsluiten van een abonnement bij Solcon kunt u er tijdens de bestelling voor kiezen om Viaplay toe te voegen aan uw bestelling.

 • Waarom krijg ik geen activatiemail?

  Heeft u al in uw spamfolder gekeken? Grote kans dat onze mail daar is beland.

 • Ik heb al een Viaplay-abonnement, maar ik wil deze graag bij Solcon afnemen

  Dat kan natuurlijk. U bestelt Viaplay in het Serviceweb van Solcon. Het overzetten van uw huidige account is heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is uw huidige wachtwoord invoeren als u de activatiemail ontvangt. Let op: vergeet niet uw oude abonnement op te zeggen! Anders betaalt u dubbel

 • Hoe kijk ik Viaplay bij Solcon?

  U kijkt Viaplay precies zoals u dat wilt. Thuis én onderweg! Waar u ook bent op dat moment. Met een Chromecast, Apple TV of met de Viaplay app op uw smart-tv. Kijk dit seizoen live Formule 1® op Viaplay Xtra op kanaal 225 (zaterdag en zondag), gewoon op uw tv-ontvanger.

 • Viaplay streamen met Chromecast of Airplay?

  Dat kan zeker! Stream Viaplay in 4 simpele stappen met Google Chromecast, Apple TV of ander streamingapparaat. 

  1. Verbind uw smartphone of tablet met hetzelfde wifi-netwerk als uw Chromecast of Apple TV

  2. Druk op Source/AV/Input op de afstandsbediening (dit verschilt per type afstandsbediening)

  3. Open de Viaplay app op uw smartphone of tablet

  4. Druk daarna op het Chromecast of AirPlay icoon om het beeld naar de tv te streamen

   

  Het Chromecast- icoon staat rechtsboven op de menubalk: https://origin.ziggo.nl/content/dam/ziggo/klantenservice/algemene-beelden/iconen/chromecast-icon-resized.png

  Het AirPlay-icoon staat rechtsonder op de menubalk: https://origin.ziggo.nl/content/dam/ziggo/klantenservice/algemene-beelden/iconen/airplay-icon-resized.png

   

 • Hoe weet ik of mijn smart-tv geschikt is voor de app van Viaplay?

  Is uw televisie gemaakt vóór 2017? Dan is de kans groot dat deze niet geschikt is voor de app van Viaplay. Om het zeker te weten: kijk even in de app-store van uw tv. Staat de app er niet tussen? Probeer dan een Chromecast of Airplay.

 • Wat moet ik doen als ik een maandabonnement heb bij Viaplay.nl?

  Wanneer u een maandcontract heeft bij Viaplay dient u deze zelf op te zeggen via de Viaplay website. Hiervoor heeft u geen opzegtermijn. Omdat u Viaplay vooruit betaalt stopt uw abonnement een maand na uw laatste betaling.
  Bij Solcon start uw Viaplay abonnement zodra u uw activatiemail ontvangt. Bij nieuwe abonnementen is dit pas na oplevering van uw Solcon diensten.