Ziggo Sport Totaal

  

Voor de sportliefhebber

Met Ziggo Sport Totaal kunt u kijken naar de topwedstrijden uit de Premier League, UEFA Champions League, WK kwalificatie 2018 of de Primera Division. Maar ook voor de Formule 1, Motorsport, Atletiek, Tennis, Golf en Basketbal.

 

De onderstaande zenders zitten standaard in het pakket.

Ziggo Sport Select

Op Ziggo Sport Select ziet u dagelijks een selectie van het beste van Ziggo Sport Totaal. De focus ligt op het live voetbal. Daarnaast ziet u hier een selectie van het beste golf, tennis, Formule 1, NBA Basketbal en atletiek.

Ziggo Sport Racing

Op Ziggo Sport Racing kunt u 24/7 genieten van pure snelheid. Formule 1, GP2 en GP3, Europees Formule 3-kampioenschap, Ferrari Challenge, de 24 uur van Nürnberg; heel veel race-klassen zijn van de partij. 

Ziggo Sport Voetbal

Op Ziggo Sport Voetbal ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week live voetbalwedstrijden en samenvattingen uit o.a. de Premier League, UEFA Champions League, de Spaanse Primera División en WK kwalificatie 2018

Ziggo Sport Extra1

Ziggo Sport Extra1 wordt ingeschakeld als er verschillende wedstrijden tegelijk worden gespeeld.

Ziggo Sport Extra2

Ziggo Sport Extra2 wordt ingeschakeld als er verschillende wedstrijden tegelijk worden gespeeld.

Ziggo Sport Golf

Ziggo Sport Golf is hét Golfkanaal van Nederland, met wekelijks live verslag van toernooien uit de Europese en Amerikaanse Tour. Ook de 4 Majors, de Ryder Cup en het World Golf Championship zijn live te volgen.

€14,95
Prijs per maand

 

Ziggo Sport Totaal bestellen

Bestel Ziggo Sport Totaal eenvoudig tijdens het bestellen van uw abonnement. Bent u al klant? Bestel het pakket in het Serviceweb.

Bekijk de pakketten

Ik ben al klant

 Ziggo Sport Totaal Go

Met Ziggo Sport Totaal Go app krijgt u onbeperkt toegang tot alle premium sportkanalen, samenvattingen en de wedstrijden via Ziggo Sport Totaal Gemist.

Download de gratis app

    

Manuel – Klantenservice

Wilt u advies over welk product het meest geschikt is voor u? Bel ons gerust, want Manuel en zijn team helpen u graag verder.

Vraag het Manuel

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


Al ruim 20 jaar is Solcon een zelfstandige, onafhankelijke en 100% Hollandse internetprovider.

Solcon heeft dit jaar weer een uitstekend testoordeel internet (8+) volgens de Consumentenbond.

“Deskundige, vriendelijke en geduldige medewerkers van onze Klantenservice in combinatie met een zeer goede en zeer snelle service.” Opiness.nl.

ISA®, hét kennisplatform voor veilig internet met tips en tools.

Bellen tegen vaste lage beltarieven en altijd gratis met andere Solcon-klanten.