De voordelen van glasvezel

Veilig internet | Online zaken regelen | Online shoppen | TV kijken

Gereed voor de toekomst

“Mijn internet was nog minder dan 1 Mb/s. Heel de dag heb ik als agrariër internet nodig. Niet alleen om even te surfen, maar juist ook voor de systemen van mijn melkkoeien. Door glasvezel is mijn bedrijf nu toekomstvast.”

– John van Hal, agrariër

Snel internet

“We hadden een heel traag gebeuren hier in het buitengebied. Het was een beetje alsof je in een stoptrein zat. Nu met glasvezel bevind ik mij heerlijk in een soepele sneltrein.”

– Ineke van Gemert

Complimenten voor de aanleg

“Het perceel bij mijn huis vraagt eigenlijk om graafwerkzaamheden van 50 meter dat door onze tuin zou moeten. Ik zag er best tegenop. Maar ze hebben de glasvezel onder mijn tuin door geblazen. Ik zie er helemaal niets meer van terug. Mijn complimenten.” 

– Fam. Van Dongen

 Veilig internet

De groei van ons internet brengt steeds groter wordende uitdagingen met zich mee. Want wist u dat 2 op de 3 kinderen blootgesteld worden aan ongewenste beelden? Bij Solcon zijn we al meer dan 20 jaar bezig om het internet zo veilig mogelijk te maken.

Meer over veilig internet

 Zaken online regelen

Elke ondernemer wil zijn zaken snel kunnen regelen. Er zijn veel agrariërs die snel en stabiel internet nodig hebben voor het aansturen en monitoren van allerlei soorten robots. Met glasvezelinternet van Solcon kunt u vandaag en morgen ondernemen zoals u dat wilt!

 Online shoppen

Heeft u geen tijd om de deur uit te gaan? Tegenwoordig kunt u met een paar klikken uw boodschappen klaar laten zetten of zelfs laten bezorgen. Met internet van Solcon is het allemaal zo geregeld.

 Interactief TV kijken

Televisie kijken gaat via de glasvezelkabel. Door deze techniek ontvangt u haarscherp beeld en kunt u genieten van uw favoriete TV-programma. Kijk ook buitenshuis TV met de Solcon TV app, zowel in Nederland als in de EU-landen.

Meer over Solcon TV

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


Heeft u verder nog vragen?