Glasvezel internet in Borger-Odoorn

Solcon advies- en inschrijfdag

Betrouwbaar én veilig internet is belangrijker dan ooit. Wij helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuzes en geven antwoord op al uw vragen over een glasvezel abonnement van Solcon.

Op vrijdag 22 april staan we voor u klaar bij Vogelzang in Borger. Sluit u tijdens uw bezoek een glasvezel abonnement van Solcon af? Dan krijgt u naast twee gratis wifi-versterkers t.w.v. € 139,90 en korting op de installatiemonteur ook een jaar lang gratis ESPN Compleet (€ 12,99 p.m.) of het Pluspakket (€ 9,95 p.m.). Als u Solcon TV afsluit. En uiteraard profiteert u van de hogere internet snelheden.

Meer over de advies- en inschrijfdag

Snel internetten in Borger-Odoorn

Met glasvezel internet van Solcon haalt u supersnel internet in uw woning in Borger-Odoorn. De internetsnelheid is aan te passen aan uw wensen. Vul uw huisnummer en postcode in voor het beschikbare aanbod op uw adres.

Glasvezel internet Borger-Odoorn

In 2022 gaat Glaspoort glasvezel aanleggen in Borger-Odoorn. In Borger is glasvezel van Glaspoort ook bekend onder de naam KPN Netwerk. Dat is goed nieuws. Krijgt uw woning binnenkort een glasvezelaansluiting aangelegd door Digitale Stad? Dan profiteert u tijdelijk van vele voordelen! Krijg gratis twee wifi-versterkers t.w.v. € 139,90 én korting op een installatiemonteur (van € 90,50 voor € 35,-). En profiteer tijdelijk van hoge snelheden!

Solcon Veilig Online

Beveilig gratis 2 apparaten met Solcon Veilig Online.

→ Ga naar Solcon Veilig Online

ESPN kanaal 14 Gratis

Als klant van Solcon kijkt u gratis naar ESPN op kanaal 14.

→ Ga naar ESPN

Voordelen cadeau

Met Solcon Compleet Extra’s ontvangt u elke maand voordelen.

→ Ga naar Solcon Compleet Extra’s

Overstapservice

Met de gratis overstapservice helpen wij u probleemloos overstappen.

→ Ga naar Overstappen

Benieuwd wat er op uw adres mogelijk is?

Vul uw postcode in en bekijk wat Solcon op uw adres kan leveren.


Heeft u verder nog vragen?