Glaspoort Wijdemeren

Glaspoort faciliteert glasvezel in Wijdemeren

Probleemloos downloaden, uploaden, gamen en streamen? Dat kan ook in Wijdemeren met het netwerk van Glaspoort en de diensten van Solcon. Nieuwsgierig welk abonnement het beste past bij u? Doe hier de postcodecheck. Waarom glasvezel van Solcon?

  • Veilige verbinding
  • Stabiel en snel internet
  • Probleemloos met 7 apparaten tegelijkertijd online
  • Solcon hanteert een persoonlijke benadering

Glasvezel in Wijdemeren met Glaspoort

Glaspoort is druk bezig geweest met het aanleggen van glasvezelkabels. Zij richten zich voornamelijk op kleinere Nederlandse gemeenten, landelijke gebieden en bedrijventerreinen. Dus ook in Wijdemeren. Als u interesse heeft in een stabiele en veilige glasvezel internet verbinding komt dat goed uit, want wij van Solcon maken gebruik van het Glaspoort netwerk.

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


Over Wijdemeren

De naam zegt het al. In en om Wijdemeren is rijk aan water. De Spiegelplas en de Ankeveense Plassen liggen hier en zijn trekpleisters voor watersporters. Daarnaast liggen hier ook de welbekende Loosdrechtse Plassen. Wijdemeren ligt in Noord-Holland aan de westkant van het Gooi en Vechtstreek. Wijdemeren is in 2002 ontstaan uit een fusie met Loosdrecht, ‘s-Graveland en Nederhorst den Berg.

Nieuw-Loosdrecht

Is een dorp in Wijdemeren en vormt samen met Oud-Loosdrecht, Loosdrecht. In 2008 woonden er 5750 mensen in Nieuw-Loosdrecht. Het is een perfecte omgeving om te wandelen, fietsen of te watersporten.

Tijd om te activeren

Na de aankondiging en de aansluiting van het glasvezelkastje bij u in huis, is het tijd om glasvezel te activeren. Staan de FRITZ! Box en het glasvezelkabel kastje in de startblokken? Dan zet Solcon de verbinding aan en u kunt aan de slag met razendsnel internet.

Nieuws in Wijdemeren

‘’Nieuw Loosdrecht-In februari 2022 is aangekondigd dat ruim 3000 woningen in gemeente Wijdemeren worden aangesloten op glasvezel.’’

→ Lees meer

Bron: Gooi zaken

 

‘’21 maart 2022 startte het bedrijf Glaspoort, een samenwerking tussen KPN en ABP, met het aanleggen van een glasvezelnetwerk in Wijdemeren. De gemeente Wijdemeren heeft hiervoor toestemming gegeven. De aanleg van het glasvezelnetwerk startte in Nieuw-Loosdrecht. In november 2022 starten ze in Nederhorst den Berg.’’

→ Lees meer

Bron: Wijdemeren

Persoonlijke hulp in Wijdemeren

Wilt u graag persoonlijk contact over de mogelijkheden van glasvezel in Wijdemeren? Neem gerust contact met ons op via 088 – 003 22 22. Of bezoek een van onze servicepunten in Wijdemeren of omgeving.