Glaspoort Velsen

Glasvezel via Glaspoort in Velsen

Lekker snel en stabiel internetten met Solcon glasvezel internet? Dat is nu ook mogelijk in Velsen. Doe de postcodecheck lees in een handomdraai of er al glasvezel internet op uw adres is. Is dit het geval? Geniet dan binnen de kortste keren van:

  • Internet zonder haperingen
  • Meerdere huisgenoten tegelijk online
  • Een veilige verbinding
  • Een supersnelle down- en upload snelheid

Glasvezel in Velsen met Glaspoort

Glaspoort is druk in de weer geweest met het aanleggen van glasvezelkabels, zodat u gebruik kan maken van glasvezel internet via Solcon. Wij richten ons voornamelijk op middelgrote en kleinere Nederlandse gemeenten, landelijke gebieden en ook bedrijventerreinen staan op het programma. Gelukkig is Velsen ook al aan de beurt geweest.

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


Over Velsen

Velsen ligt in Midden-Kennemerland in de provincie Noord-Holland. In deze gemeente wonen ongeveer 68.507 mensen en is 52,87 km² groot waarvan 6,30 km² uit water bestaat. Velsen-Noord heeft een rijke historie. Daarnaast ligt de zee vlakbij met gezellige strandtentjes. Leuk om een dagje te gaan verkennen!

Activeren na de aansluiting

Na de graafwerkzaamheden is de monteur bij u thuis geweest om het glasvezelkastje te monteren. Na het kiezen van een glasvezel internet abonnement van Solcon, kunt u thuis gebruik maken van ons stabiel en snel internet.

Nieuws over Glasvezel in Velsen

‘’Afgelopen week sloot KPN de eerste woning aan in de Dollardstraat in de Rivierenwijk te IJmuiden. Volgens planning zijn de huisaansluitingen begin 2023 voltooid.’’

→ Lees meer

Bron: Het lokale nieuwsblad Jutter

 

‘’Begin 2023 worden de werkzaamheden afgerond. In totaal worden er circa 21.000 glasvezel aansluitingen gerealiseerd.’’

→ Lees meer

Bron: RTV Seaport

Persoonlijke hulp in Velsen

Wilt u graag persoonlijk contact over de mogelijkheden van glasvezel in Velsen? Neem gerust contact met ons op via 088 – 003 22 22. Of bezoek een van onze servicepunten in Velsen of omgeving.