Glaspoort Barendrecht

Glaspoort Barendrecht

Genieten van supersnel glasvezel internet van Solcon? Dat kan ook in Barendrecht. Bekijk met de postcodecheck of er al glasvezel internet op uw adres beschikbaar is. Of lees meer over de glasvezelplanning van Glaspoort/KPN Netwerk in Barendrecht.

  • Veilig, betrouwbaar, persoonlijk = Solcon
  • Supersnel en stabiel glasvezel internet
  • Zonder problemen tegelijk internetten

Glasvezel in Barendrecht met Glaspoort/KPN Netwerk

Glaspoort/KPN Netwerk legt de komende jaren glasvezel aan door heel Nederland. In kleinere gemeenten, landelijke gebieden en bedrijventerreinen. En dus ook in Barendrecht. Wilt u graag gebruikmaken van het betrouwbare en veilige glasvezel internet van Solcon? Dat kan, want bij Solcon maken we gebruik van het Glaspoort/KPN Netwerk. Zo kunt u als bewoner in Barendrecht ook kiezen voor Solcon.

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


Barendrecht krijgt glasvezel internet

Wijken als Meerwede, Vrijenburg, Nieuweland, Buitenoord, Molenvliet, Noord, Buitengebied Zuid, Oranjewijk, Paddewei, Waterkant en Barendrecht-West worden allen voorzien van supersnel glasvezel internet. Er zijn inmiddels al huishoudens die gebruikmaken van glasvezel.

Doe de postcodecheck en ontdek of het op uw adres al beschikbaar. Nog niet het geval? Geen probleem. Ook dan kunt u alvast een glasvezel abonnement bestellen. Dan heeft u direct glasvezel internet wanneer dit mogelijk is!

Over Barendrecht

Barendrecht is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. In totaal telt de gemeente 48.674 inwoners met een totale oppervlakte van 21,73 km. Barendrecht, ook wel Berendrecht genaamd is genoemd naar de overvaart van een vroegere rivier, de Baarne, Baerne of Beerne. De watertoren van Barendrecht uit 1912 is een van de bekende gezichten van Barendrecht.

Aankondiging

Barendrecht krijgt glasvezel! U ontvangt een brief waarin staat dat glasvezel aangelegd wordt in uw buurt.

Aansluiting

Met graafmachines worden glasvezelkabels in de grond gelegd. Wanneer glasvezel is aangelegd, sluiten we uw woning hierop aan.

Op dit moment zijn er in Barendrecht al meer dan 1.000 woningen aangesloten.

Activeren verbinding

Heeft u uw internetabonnement besteld bij Solcon? Dan wordt uw verbinding geactiveerd. Daarna kunt u supersnel internetten!

Glaspoort nieuws in Barendrecht

Huisaansluitingen glasvezel in Barendrecht van start

“De huisaansluiting op het glasvezelnetwerk van Barendrecht is van start. Op 5 september werd de eerste woning door KPN aangesloten aan de Steekkant in de wijk Meerwede”.

→ Lees meer

Bron: Barendrechts Dagblad

KPN breidt glasvezelnetwerk aan

“KPN is in hoog tempo bezig om haar glasvezelnetwerk verder uit te breiden. Zo werd begin deze maand de eerste aansluiting in Barendrecht gerealiseerd en is de aanleg van een glasvezelnetwerk in Heerenveen zo goed als afgerond.”

→ Lees meer

Bron: Mediamagazine

Persoonlijke hulp in Barendrecht?

Wilt u graag persoonlijk contact over de mogelijkheden van glasvezel in Barendrecht? Neem gerust contact met ons op via 088 – 003 22 22. Of bezoek een van onze Servicepunten in Barendrecht of omgeving.