Vernieuwde software Online Back-up

Nieuwe versie Online Back-up

U neemt Online Back-up bij ons af voor het veilig opslaan van uw belangrijke bestanden. Om nog meer veiligheid te garanderen stappen we over op een nieuwe versie. In de brief die u ontvangen heeft, leest u dat het belangrijk is de nieuwe software te installeren om te voorkomen dat uw bestanden verloren gaan. Dit doet u met behulp van de online handleiding op deze pagina.

Waarom Online Back-up?

Uw apparaat zit tegenwoordig vol met belangrijke bestanden. Om te voorkomen dat u deze verliest, is het van belang een back-up te maken. Met de Online Back-up van Solcon worden al uw bestanden direct veilig online opgeslagen. Wij maken hiermee automatisch reservekopieën. Stopt uw apparaat er ineens mee of heeft er een virus toegang gekregen? Met de Online Back-up heeft u met enkele kliks al uw bestanden terug. Dat scheelt een hoop gedoe!

 

Oude Software Online Back-up installeren

Om de oude Online Back-up software over te zetten naar de nieuwe software dient u eerst de oude online back-up software op uw computer te hebben. Wanneer u dit niet heeft, dan vindt u hieronder de stappen om dit te installeren. Ga anders door naar het stappenplan: “Bestanden van de oude Back-up server opslaan”.

Installatie software oude software Online Back-up

Download hier de voor uw computer geschikte software. Deze software is nodig om een Back-up van uw computer te kunnen maken.

Mac OS Windows

De volgende specificaties zijn van kracht op het product Online Back-up PC:

  • Geschikt voor 1 computer
  • 256-bit AES encryptie
  • SSL-verbinding
  • Data-opslag in datacenter van Solcon in Nederland
  • Compressie van verstuurde data
  • Mogelijkheid tot instellen van een tijdsinterval
  • Bepaalde mappen selecteren voor back-ups
  • Mogelijkheid tot inplannen van back-ups
  • Beveiligde verbinding

1Stappenplan oude software naar nieuwe software Online Back-up

Installatie oude software
Oude Back-up bestanden opslaan
Wachtwoord vergeten
Installatie nieuwe software

Hulp nodig?

Onze collega’s van de Technische Helpdesk helpen u graag. Zij zijn bereikbaar via 088 – 003 22 22. Of breng een bezoek aan een Solcon Servicepunt bij u in de buurt.

Oude software en bestanden verwijderen

We verwijderen automatisch op 1 februari 2023 de oude software inclusief alle bestanden. Wilt u graag dat wij dit direct voor u uitvoeren? Vul dan het formulier in. Wij verwijderen dan direct de oude software inclusief de bestanden die hier nog op staan.

Verzoek om data te verwijderen door Solcon

Veelgestelde vragen

Heeft u verder nog vragen?