Alle informatie over jouw nieuwe tv-ontvanger

De Arris VIP 5202:
Jouw nieuwe tv-ontvanger

Onlangs heb je van ons bericht ontvangen. Hierin geven wij aan dat je een nieuwe tv-ontvanger van ons krijgt: De Arris VIP5202. Wij doen dit, omdat jouw huidige tv-ontvanger is verouderd. Daardoor werkt deze binnenkort niet meer.

Op deze pagina lees je meer over de voordelen van de Arris VIP5202, we geven tips over installatie van jouw nieuwe ontvanger en leggen uit wat je moet doen met jouw oude apparatuur.

Alle voordelen op een rijtje

Met de Arris VIP 5202 ben jij klaar voor het televisiekijken van de toekomst. Wij hebben de voordelen voor jou op een rijtje gezet.

Sneller

De Arris VIP 5202 reageert sneller dan jouw vorige tv-ontvanger. Je hoeft minder lang te wachten nadat jij een knop indrukt op de afstandsbediening. Dit maakt televisiekijken een stuk prettiger!

Duurzamer

Deze tv-ontvanger is voor een groot deel gemaakt van gerecycled plastic. Goed voor het milieu dus. In de stand-by stand verbruikt de Arris VIP 5202 daarnaast nauwelijks energie.

Compact

De Arris VIP 5202 is klein en is daardoor makkelijk neer te zetten in iedere kamer van jouw woning.

Extra functies

Bij jouw tv-ontvanger zit een nieuwe afstandsbediening. Een overzicht van alle functies vind je in de online handleiding

Hoe installeer ik mijn nieuwe tv-ontvanger?

 

Na ontvangst kan je meteen beginnen met de installatie van de nieuwe apparatuur. Klik hier voor de handleiding 

Belangrijk
Bij het installeren van een nieuwe tv-ontvanger is het noodzakelijk om ook de stroomadapter en de HDMI kabel te vervangen.
Voor het correct instellen van de tv-ontvanger heb je je pincode en accountcode nodig. Ben je deze kwijt of vergeten? Klik hier om jouw gegevens op te vragen en jouw pincode te wijzigen

Stuur jouw oude apparatuur terug

Je kunt jouw oude apparatuur kosteloos naar ons terugsturen. Gebruik hiervoor ons retouradres:

Antwoordnummer 613
8250 VB Dronten

Tip: gebruik de doos waarin jouw nieuwe ontvanger zit om jouw oude apparatuur terug te sturen.

Veelgestelde vragen