Veilig en zorgeloos internetten

Blokkeert u ook liever bepaalde websites?

Elke ouder heeft vragen als het om internet gaat. Zeker nu we ook thuis (bijna) altijd online zijn. Hoe beschermt u uw kinderen voor digitale gevaren? En hoe stelt u op een positieve manier grenzen aan internetgebruik?

Solcon biedt diverse oplossingen voor een veilig internet. U wilt toch ook dat een online gezinsleven leuk, veilig en verantwoord blijft? Probeer ISA®, hét multimediafilter nu  6 maanden gratis!

De voordelen

 • Beheer uw eigen filterinstellingen
 • Beschikbaar op alle apparaten
 • Maximale internettijd instellen

Hoe werkt het?

1. Stel uw eigen filterprofiel samen

Maak eenvoudig een eigen pro­fiel met filter voorkeuren. Kies daarvoor uit meer dan 10 categorieën en subcategorieën. U bent dus volledig flexibel in wat u wel én niet geblokkeerd wilt hebben.

instellingen_pagina

2. Voeg zelf websites toe aan de filter

Komt u per ongeluk op een website die wat u betreft achter de ­filter thuishoort? Voeg deze website dan handmatig toe. U kunt de website uiteraard ook weer vrijgeven. Dit doet u op https://filterinstellingen.solcon.nl/

blockpagina

3. Stel een tijdslot in voor internet

Wilt u dat uw werknemers alleen kunnen internetten tijdens vaste tijden? Of hanteert u een limiet voor het aantal uren dat ze per dag online mogen? Met het tijdslot geeft u aan wanneer internetten wel en niet mogelijk is.

tijdslot_pagina

Niet ieder oog hoeft alles te zien, toch?

ISA®, hét multimediafilter

Ontdek nu

Normaal

€2 ,95

Nu 6 maanden GRATIS

6 Maanden gratis!

Vraag ISA®, hét multimediafilter eenvoudig aan tijdens het bestelproces van uw glasvezel internet of DSL abonnement. Bent u al klant? Vraag het multimediafilter aan in het Serviceweb.

Ga naar pakketten

Tim – Klantenservice

Wilt u advies over welk product het meest geschikt is voor u? Bel ons gerust op 088 - 003 22 22, want Tim en zijn team helpen u graag verder.

Vraag het Tim

Heeft u verder nog vragen?

 • Wat gebeurt er als ik op een geblokkeerde pagina stuit?

  U krijgt dan een ‘blokpagina’ te zien. Op deze pagina staat onder meer een link naar de filterinstellingen. U kunt dus eventueel een ten onrechte geblokkeerde pagina vrijgeven.

 • Hoe geven gebruikers hun filterverzoeken door?

  Dat kan via een verzoek aan u als ­filterbeheerder. U krijgt een melding dat een van de gebruikers vindt dat een website ten onrechte geblokkeerd is of juist zou moeten worden toegevoegd aan het filter. U bepaalt zelf wat u met de melding doet.

 • Hoe kan ik veilig zoeken via zoekmachines?

  Schakel in uw ­filterinstellingen ‘Veilig zoeken’ in. U krijgt dan alleen ge­filterde zoekresultaten te zien. ‘Veilig zoeken’ is van toepassing op de meest voorkomende zoekmachines. Bepaal zelf wat u wel en niet ziet op internet

 • Kunnen mijn kinderen de filterinstellingen aanpassen?

  Nee. Het beheren van de filterinstellingen is voorbehouden aan u als hoofdgebruiker. Om de instellingen aan te passen zijn een gebruikersnaam en wachtwoord nodig, die u zelf aanmaakt via Serviceweb.

 • Hoe kan ik het filter (tijdelijk) uitschakelen?

  U kunt het filter volledig in- en uitschakelen via de filterinstellingen. Komt u tijdens het internetten een geblokkeerde pagina tegen die u toch wilt bekijken? Dan kunt u via de ‘blokpagina’ ook het filter tijdelijk uitschakelen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Gedurende 10 minuten heeft u onge­filterd internet.

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


Sinds juli 2017 is Solcon onderdeel van KPN.

ISA®, hét kennisplatform voor veilig internet met tips en tools.

Bellen via de vaste lijn tegen lage beltarieven en altijd gratis met andere Solcon klanten.

Kijk altijd en overal uw favoriete programma via de Solcon TV app. Nu ook beschikbaar in de EU-landen