Extra Internet opties

Bescherm uw kinderen

Internet hoort bij ons leven. Maar kent u als ouder ook de gevaren? Geweld en erotiek zijn letterlijk maar één klik van uw kinderen verwijderd. 

Met het ISA®, hét multimediafilter beschermt u uw kinderen automatisch tegen websites met geweld, erotiek, discriminatie of grof taalgebruik. 

 

 

ISA®, hét multimediafilter

2,95 per maand
Bescherm uw kinderen automatisch tegen websites met geweld, erotiek, haat en discriminatie. Bekijk alle voordelen van het multimediafilter.

Lees meer

Online Backup PC

€6,00 per maand
Maakt u zich weleens zorgen over het kwijtraken van uw foto’s, administratie of andere belangrijke documenten? Online backup pc maakt dagelijks automatisch een backup. Bekijk alle voordelen. 

Online Backup PC

Solcon Secure Webmail

Vanaf €2,95 per maand
Effectief en efficiënt communiceren is een eerste levensbehoefte in uw gezin, maar ook wanneer u bijvoorbeeld veel thuis werkt of erg actief bent in het verenigingsleven.  

Solcon Secure Webmail

Domeinnaam

€18,90 per jaar
Bij Solcon registreert u in een oogwenk de gewenste domeinnaam voor uw site, shop of blog. Wilt u bestellen, of controleren of een domein vrij is, klik dan op onderstaande link.

Check beschikbaarheid

Vanaf

€34,75
Prijs per maand

 

Internet

Ons internet is ongeëvenaard betrouwbaar, snel en veilig. Bovendien ontvangt u ook nog de beste service en deskundige hulp. Doe de postcodecheck en bekijk het aanbod op uw adres.

Check uw persoonlijke aanbod

Jan-Willem – Klantenservice

Wilt u advies over welk product het meest geschikt is voor u? Bel ons gerust op 088 - 003 22 22, want Jan-Willem en zijn team helpen u graag verder.

Vraag het Jan-Willem

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


Al ruim 20 jaar is Solcon een zelfstandige, onafhankelijke en 100% Hollandse internetprovider.

Solcon heeft dit jaar weer een uitstekend testoordeel internet (7,5) volgens de Consumentenbond.

“Deskundige, vriendelijke en geduldige medewerkers van onze Klantenservice in combinatie met een zeer goede en zeer snelle service.” Opiness.nl.

ISA®, hét kennisplatform voor veilig internet met tips en tools.

Bellen tegen vaste lage beltarieven en altijd gratis met andere Solcon-klanten.