Extra maatregelen coronavirus

Als gevolg van het coronavirus neemt Solcon extra maatregelen. We houden de ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus nauwlettend in de gaten en nemen op dagelijkse basis maatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

De veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten staan daarbij voorop, evenals de continuïteit van de bedrijfsvoering van Solcon en de dienstverlening/service aan onze klanten.

Bezoek aan Solcon

Wegens de extra maatregelen is onze receptie op dit moment gesloten. Natuurlijk staan we wel voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op of bekijk de informatie op onze website.

 

Bellen met Solcon?

Onze klantenservice heeft het gezien de situatie drukker dan normaal. We helpen u natuurlijk graag, maar vragen u wel rekening te houden met wellicht een langere wachttijd. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Meer dan ooit brengen we veel tijd thuis door. Daarom geven we u als vaste klant graag een momentje van rust, afleiding en plezier. Zo hopen we voor u de periode thuis iets aangenamer te maken. Alle TV klanten ontvangen t/m 1 juni gratis de zenders: Nick Jr., Nick Toons, Nick Music, BabyTV, Iedereen Live, Crime & Investigation, MTV Music 24 en Comedy Central Extra. Daarnaast kijkt u nog t/m 13 april gratis naar alle zenders van Film1. Ontdek op welke kanalen u de zenders kunt vinden.

Zender Kanaal
Film1 Premiere 330
Film1 Action 331
Film1 Family 332
Film1 Drama 333
Nick Jr. 201
Nick Toons 202
Nick Music 203
BabyTV 207
Iedereen Live 70
Crime & Investigation 82
MTV Music 24
110
Comedy Central Extra 271

Service

Heeft u een vraag over een van uw diensten van Solcon of ervaart u problemen? We helpen u graag online verder.

Ga naar online klantenservice

Aanbod

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze pakketten of direct bestellen? We helpen u graag op onze website verder.

Bekijk pakketten

Veelgestelde vragen

 • Zijn de monteurs nog beschikbaar?

  Bij urgente storingsmeldingen en nieuwe installaties blijven de monteurs in actie komen. Uiteraard zullen onze monteurs volgens aangescherpte veiligheidsmaatregelen te werk gaan. Voorafgaand aan de afspraak belt de monteur om met u te bepalen of hij/zij langs kan komen. De monteur kan anoniem bellen. Neem voor meer informatie of het wijzigen/annuleren van uw afspraak gerust contact op met Guidion via telefoonnummer 088 2000 150.

 • Wordt mijn apparatuur wel bezorgd?

  Ja, de bezorging van apparatuur gaat gewoon door. De bezorgers nemen hierbij uiteraard wel extra maatregelen om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Zo tekent de bezorger na uw toestemming voor ontvangst. Dit heeft als reden om het contact tussen mensen te minimaliseren. Als ontvanger van het pakket wordt u gevraagd om de laatste 3 tekens van uw legitimatiebewijs. De bezorger noteert deze vervolgens in het handtekeningveld. Houd er dus rekening mee dat u uw legitimatiebewijs bij ontvangst van een pakket bij de hand heeft.

 • Hoe krijg ik toegang tot de extra zenders?

  Hier hoeft u zelf niets voor te doen. Alleen even naar het goede kanaal zappen. Het zenderoverzicht vindt u hierboven.

 • Wat als ik al Film1 heb?

  Wanneer u al Film1 heeft geniet u al van een ruim aanbod films. Uiteraard krijgt u ook toegang tot de zenders Nick Jr., Nick Toons, Nick Music en Comedy Central Extra.