Sneller internetten én Het Nieuwe TV Kijken?

Interactieve tv voor DSL abonnees

Nu ook interactieve tv voor DSL-abonnees

Nog sneller internetten via DSL. Het kan sinds kort met de nieuwe pakketten van Solcon. En dat opent een wereld aan mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat u nu ook via DSL kunt genieten van Het Nieuwe TV Kijken?

Opnemen, live pauzeren en nog veel meer

Het Nieuwe TV Kijken is tv-kijken met tal van interactieve extra’s. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om programma’s op te nemen of te pauzeren. Maar ook tv-kijken op uw smartphone of tablet. En heeft u nét het begin van uw favoriete serie gemist? Dan kunt u het gewoon opnieuw starten!

Kijk voor meer info over Solcon TV op: www.solcon.nl/hetnieuwetvkijken.

Ontdek en vergelijk de pakketten in Serviceweb

De nieuwe DSL-pakketten zijn nu te vinden in Serviceweb. Er zijn pakketten met een downloadsnelheid van 20, 30, 50 en 100 Mb/s. U kunt ze eenvoudig vergelijken met uw huidige abonnement door te klikken op ‘Pakketwijziging’. Kijk snel, want de kans bestaat dat u meer kunt krijgen voor minder geld!

Wilt u overstappen naar een ander pakket?

Dan regelt u dat ook eenvoudig en snel via Serviceweb. Let wel op: selecteer bij een pakketwijziging ook alle pakketten die u nu heeft en wilt behouden. Dus als u Solcon Telefonie wilt houden, voegt u dit opnieuw toe inclusief uw telefoonnummers.