Niet ieder oog hoeft alles te zien toch?

Niet ieder oog hoeft alles te zien toch?

Onder de naam ISA mag u van ons in de toekomst nog veel meer initiatieven verwachten die alles te maken hebben met veiliger en beheersbaar internet. We laten u graag nader kennismaken met ISA. Ga naar www.solcon.nl/isa

Gebruikersvriendelijk
Het ISA® multimediafilter is zeer vriendelijk in gebruik en werkt op al uw apparaten. Door de uitgebreide selectie aan onderwerpen (bijvoorbeeld geweld, angst, erotiek of grof taalgebruik) kunt u specifiek bepalen wat uw kinderen wel of niet te zien krijgen. Bestaande gebruikers van het filter hebben de afgelopen periode al gemerkt dat we het gebruikersgemak hebben verbeterd. Zo is er een nieuwe heldere, toegankelijke interface, met handige schuifknoppen. Ook kunt u ook makkelijk op afstand uw instellingen thuis aanpassen. Kortom op en top controle over een veilig en zorgeloos digitaal mediagebruik van u en uw kinderen.

Flexibel
Met het multimediafilter bent u volledig flexibel in wat u wel en niet geblokkeerd wilt hebben. U stelt namelijk zelf uw persoonlijke profielen samen en bepaalt wat u en uw gezinsleden kunnen zien. Een website toevoegen of deblokkeren als hoofdbeheerder werkt ook heel eenvoudig. En, met een tijdslot om te bepalen wanneer de internetverbinding wel of niet aan mag staan.

Lees meer over de achtergronden van ons nieuwe multimediafilter 

Bestel direct via het Serviceweb