Formule 1 kijken bij Solcon

Formule 1 kijken bij Solcon

Het is u vast niet ontgaan dat de Formule 1-rechten gaan verhuizen vanaf het nieuwe seizoen. Lees hieronder hoe u blijft kijken naar Formule 1.

Formule 1 live kijken

De Grand Prix van Nederland in Zandvoort (en 5 andere races van de 23) is de komende drie jaar live bij de NOS te zien. Op televisie maar ook online. Alle races bekijkt u via de nieuwe streamingdienst Viaplay. Viaplay sluit u als losse streamingdienst af gewoon bij Solcon. Geen moment te missen!

Ziggo Sport Totaal

Het extra zenderpakket Ziggo Sport Totaal blijft een uitgebreid sport-aanbod uitzenden. Ook de favoriete commentatoren Rob Kamphues, Olav Mol en Robert Doornbos blijven het nieuwe seizoen te zien op Ziggo Sport Totaal. Het succesvolle Race Café op vrijdagavond blijft bestaan en krijgt extra uitzendingen op zondagavond na afloop van iedere race. Op zaterdagavond ziet u de hoogtepunten van Formule 1 in een halfuur durende uitzending. En ook kijkt u naar samenvattingen van alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en F1-wedstrijden. Voor de racefans is er natuurlijk NASCAR & IndyCar racing, Formula E en DTM. En vanaf dit jaar nieuw en exclusief te zien op Ziggo Sport Totaal: MotoGP,  Moto2 en Moto3!