Alarminstallatie

Aansluiten alarminstallatie

Bellen via Solcon is vrijwel altijd te combineren met een alarminstallatie. U heeft wel een extra telefoonaansluiting nodig voor uw alarmsysteem. Deze extra aansluiting kunt u direct, zonder aanvullende apparatuur aansluiten op uw alarminstallatie.

 

Vraag uw verzekeringsmaatschappij

Bij Solcon belt u digitaal. Dat is veilig, betrouwbaar en stabiel. Maar als de stroom uitvalt heeft u geen contact meer. Daarom eisen sommige verzekeraars dat u een traditionele telefoonaansluiting gebruikt voor uw alarminstallatie. Vraag dit voor de zekerheid na bij uw verzekeringsmaatschappij.

Indien u een inbraakalarm of persoonlijk zorgalarm heeft dat contact maakt met een meldcentrale, dan is het belangrijk om eerst de leverancier van de alarmapparatuur te raadplegen. Verzeker u zelf ervan dat uw systeem ook werkt via de nieuwe verbinding alvorens u de nieuwe diensten bestelt.

Vanaf

€33,00
Prijs per maand

 

Bestellen

Wilt u een alarminstallatie installeren? Vraag dan een extra telefoonnummer aan tijdens uw bestelling. Bent u al Solcon klant? Vraag dan een extra verbinding aan in het Serviceweb.

Ga naar pakketten
Ik ben al klant

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


Filter ongewenste websites. Internet zorgeloos met ISA®, hét multimediafilter van Nederland

Solcon heeft dit jaar weer een uitstekend testoordeel (7,7) volgens de Consumentenbond.

Veel interactieve TV mogelijkheden met Het Nieuwe TV Kijken.

Bellen tegen vaste lage beltarieven en altijd gratis met andere Solcon telefonie klanten.

“Deskundige, vriendelijke en geduldige medewerkers in combinatie met een goede en zeer snelle service”. Opiness.nl