Beste provider

Solcon al 4 jaar op rij, beste Internetprovider!

 

Juni 2016

Solcon uitstekend testoordeel 8,0

Onze Alles in 1 dienst wordt gewaardeerd met een 8,0. Vooral op het gebied van Klanttevredenheid scoren we hogen ogen. Hoe dat komt? Omdat het in onze genen zit om de klant nooit als nummers te zien en te geloven dat iedereen de persoonlijke service en aandacht moet krijgen die hij of zij verdient.

December 2015:

Weder om als beste getest

Solcon is de ‘Beste uit de test’ met een testoordeel van 8,2. Klanten beoordeelden de kwaliteit van Solcon’s internet als zeer goed en hadden maar weinig last van storingen. Bekijk de uitslag op www.consumentenbond.nl.

Juli 2015:

Wederom Beste Internetprovider

Solcon is wederom als beste uit de test gekomen bij de ProviderMonitor van de Consumentenbond. In de halfjaarlijkse uitslag van juli 2015 scoort Solcon met een algemeen testoordeel van 8.1 een eerste plaats in de categorie Internet, voor Xs4all (7,9) en Zeelandnet/Delta (7,7).
Klanten van Solcon beoordelen de kwaliteit van Solcon met een 8.4. Ook heeft Solcon weinig last van storingen.
De website van de Consumentenbond en de Digitaalgids van juli/augustus 2015 geven een uitgebreide toelichting op de halfjaarlijkste uitslag.

Februari 2015:

Beste Service Award gaat dit jaar naar Solcon

De Beste Service Award is een consumentenprijs en wordt verdiend door het verkrijgen van de beste klantreviews met de hoogste rapportcijfers van hun klanten op Opiness.nl. Winnaars onderscheiden zich dit jaar door twee duidelijke kenmerken die de consument belangrijk vindt: het bieden van de beste prijs maar wel met de beste klantenservice.

Beste internetprovider 2014-2015: Solcon 9,0 De klanten van Solcon zijn al jarenlang klant en melden dit ook in hun reviews. De redenen zijn unaniem: deskundige, vriendelijke en geduldige medewerkers in combinatie met een goede en zeer snelle service. Bij problemen lost Solcon het snel op volgens klanten, van belang omdat internet tegenwoordig een basis levens behoefte is geworden. Te lange wachttijden zijn nog wel een punt van aandacht volgens klanten in de reviews.

December 2014:

Beste getest op Internet volgens Consumentenbond

Solcon is voor het derde jaar als beste uit de bus gekomen in de ProviderMonitor van de Consumentenbond. In de categorie Internet scoorde Solcon een 8,1, voor Xs4all (7,9) en Zeelandnet/Delta (7,7).

Mei 2014:

Solcon positieve uitzondering snelheidstest Kassa

Solcon is een positieve uitzondering bij snelheidstest van het tv-programma Kassa. Solcon bleek een van de weinige providers die bij een ADSL-abonnement vooraf aan klanten duidelijk maakt wat de werkelijk haalbare snelheid op de locatie van een klant is. Solcon kwam daarnaast als tweede uit de snelheidstest. Gemiddeld halen ADSL-gebruikers slechts 39 procent van de geadverteerde snelheid. Solcon bleek met een percentage van 77 procent een positieve uitzondering. Bekijk hier de volledige uitslag van het onderzoek van Kassa.

December 2013:

Wederom beste uit de test volgens Consumentenbond

Solcon komt als beste uit de test in de categorieën Internet en Internet & Telefonie. Dat blijkt uit de nieuwste ProviderMonitor van de Consumentenbond. Klanten van Solcon zijn zeer tevreden volgens de einduitslag over 2013. ,,Solcon heeft uitstekende kwaliteitsscores op alle aspecten’’, aldus de Consumentenbond. Solcon scoort een 8,1 voor Internet & Telefonie en zelfs een 8,5 voor Internet. We zijn trots op deze mooie resultaten, omdat ze gebaseerd zijn op de ervaringen van onze eigen klanten. Zij geven deze hoge scores en dat doen ze overigens al lange tijd.

December 2012:

Solcon als beste getest volgens Consumentenbond

Van alle landelijke providers scoren we in 2012 het beste in de categorieën Internet en Internet & Telefonie. Dat komt omdat we in de breedte uitstekend presteren. Onze internetverbinding is snel, stabiel, betrouwbaar, heel vaak storingsvrij en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarin doen we mee in de top, maar waar we écht in uitblinken is als het om service gaat. Van alle providers zijn we het beste bereikbaar, leveren we de beste helpdeskservice en lossen we eventuele problemen het beste op. Zoveel waardering van klanten, daar zijn we stiekem best trots op!

 

Bekijk de rapportcijfers die onze klanten geven:

Oktober 2013: Uitstekend bereikbaar én oplossingsgericht

Solcon haalt weer de beste testresultaten in de categorieën Internet en Internet & Telefonie. De kwaliteit van ons internet wordt beoordeeld met een 8,5 en onze telefonie is voor 94% storingsvrij. Onze klanten zijn ook erg tevreden over hoe we omgaan met storingen. We zijn uitstekend bereikbaar én weten problemen op te lossen, is hun ervaring. En dat is blijkbaar niet overal vanzelfsprekend.

Augustus 2013: Als enige hoger dan een 8 als rapportcijfer

Solcon houdt de koppositie vast in de categorieën Internet en Internet & Telefonie. Dat komt onder meer omdat ons internet voor 95% storingsvrij is. Klanten geven daar een 8,5 als rapportcijfer voor. Ook over telefonie zijn ze met een 8,2 zeer tevreden. Sowieso scoort Solcon het beste van alle providers als het op tevredenheid aankomt. Met een 8,1 als klantwaardering zijn we de enige provider die hoger dan een 8 scoort!

Juni 2013: nauwelijks storingen in internet en telefonie

Opnieuw ruime voldoendes voor Solcon in de ProviderMonitor. Van alle landelijke providers komen we weer als beste uit de test in de categorieën Internet en Internet & Telefonie. Dankzij de inspanningen van onze helpdesk weten we eventuele problemen snel op te lossen. Als die er al zijn, want ons internet (87 procent) en telefonie (91 procent) zijn grotendeels storingsvrij. Dat levert een 8,2 als klantwaardering op. De Consumentenbond spreekt van ‘uitstekende kwaliteitsscores op bijna alle aspecten’.

Maart 2013: eerlijk over de snelheid van internet

Solcon is volgens de Consumentenbond een van de weinige providers die consumenten realistische informatie geeft over de snelheid van internet op hun adres vóór dat ze een contract afsluiten. Sinds 2013 geldt er een gedragscode voor providers. Zij moeten klanten informeren over welke factoren de internetsnelheid beïnvloeden. Solcon houdt van open en eerlijk. Daarom gaan we verder dan deze code voorschrijft. Zodat u een weloverwogen keuze kunt maken!

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


ISO27001 gecertificeerd. Solcon hecht veel waarde aan informatiebeveiliging.

Superieure Internet kwaliteit.

Solcon heeft dit jaar weer een uitstekend testoordeel in de categorie ‘Internet’ (8,1) volgens de Consumentenbond.

Bellen tegen vaste lage tarieven.

Filter ongewenste websites. Internet zorgeloos met ISA®, hét multimediafilter van Nederland.