Arbeidsvoorwaarden Solcon

Wat zijn arbeidsvoorwaarden?

Arbeidsvoorwaarden zijn de voorwaarden waarop je werkt. Jij wilt toch ook weten hoeveel je verdient, op welke dagen je werkt en hoeveel vakantiedagen je hebt? En wat gebeurt er als je ziek bent? Al dit soort vragen staan in de arbeidsvoorwaarden.

Waarom werken bij Solcon?

  • Studiemogelijkheden
  • Reiskosten vergoeding
  • Korting op onze diensten
  • Krijg credits voor ideeën
  • Prettige werksfeer

Onze arbeidsvoorwaarden

Beter gezegd: de beloften naar onze medewerkers

Salaris & arbeidsduur

Alle medewerkers bij Solcon kunnen rekenen op een rechtvaardige, marktconforme beloning. Als je bij ons in dienst treedt, wordt je salaris bepaald aan de hand van je werk- en denkniveau, ervaring en competenties. En hoe meer je groeit in je ontwikkeling, hoe hoger de jaarlijkse salarisverhoging.

De arbeidstijd bedraagt 40 uur per week. Werk je liever wat minder? Dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Je coachingcyclus

Bij Solcon vinden we je ontwikkeling heel belangrijk. Zowel voor jezelf als voor ons. Daarom werken wij met een coachingcyclus. Zo’n coachingcyclus bestaat uit drie soorten gesprekken: een resultaat- en ontwikkelgesprek, een functioneringsgesprek en een beoordelingsgesprek.

In het laatste gesprek, het beoordelingsgesprek, wordt door je manager vastgesteld hoe je hebt gepresteerd in het afgelopen jaar. En hoe meer je hebt gepresteerd, hoe hoger je salarisverhoging (tot en met 6%!) in het jaar daarna kan worden.

Vakantiedagen en ander verlof

Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 26 vakantiedagen. Naast de officiële erkende feestdagen valt Goede Vrijdag (in het kader van onze christelijke identiteit) voor ons ook onder de feest- en gedenkdagen. Ook het (ver)kopen van verlof behoort tot de mogelijkheden.

Studeren? Dat kan

Solcon groeit en biedt alle medewerkers de kans om mee te groeien. Daarom vinden we de ontwikkeling van medewerkers erg belangrijk. Als je een studie wilt volgen, dan hebben we daar een studieregeling voor.

We betalen mee aan je pensioen

Voor je pensioen bieden we een uitstekende regeling: je betaalt slechts 42% van de staffelpremie, dit wordt ingehouden op het brutoloon. Alle overige pensioenkosten? Die worden door Solcon betaald! Ook tegen arbeidsongeschiktheid ben je verzekerd: daar hebben we een aanvullende verzekering voor afgesloten en die betalen we volledig. Ook is er een mogelijkheid om binnen de fiscale grenzen voor eigen rekening bruto extra pensioen op te bouwen tot de maximale fiscale bijspaarruimte.

Vergoeding van je reiskosten

Bij Solcon heb je vanaf 5 kilometer (enkele reis) recht op een reiskostenvergoeding. Deze vergoeding bedraagt € 0,19 netto per kilometer, met een maximum van € 400,- per maand. Als je op minder dan 5 kilometer bij Solcon vandaan woont, kun je een fiets van de zaak aanschaffen.

Korting op onze eigen producten en diensten

Natuurlijk kun je als werknemer van Solcon ook op een aantrekkelijke manier onze eigen producten en diensten aanschaffen. Je krijgt dan een personeelskorting van 50%, ongeacht of je fulltime werkt of niet.

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


ISO27001 gecertificeerd. Solcon hecht veel waarde aan informatiebeveiliging.

Betrouwbaar internet

Solcon heeft dit jaar weer een goed testoordeel in de categorie ‘Internet’ volgens de Consumentenbond.

Bellen tegen vaste lage tarieven.

Filter ongewenste websites. Internet zorgeloos met ISA®, hét multimediafilter van Nederland.